Vrouw van 29

"Mijn wens is om nog een tijdje als gelukkig getrouwde vrouw te mogen leven". Dit is gelukt! Op 1 juni 2019 ben ik getrouwd!

Augustus 2018 ben ik 29 jaar oud geworden. Sinds twee jaar ben ik ongeneeslijk ziek. Door een gendefect heb ik toen ik 16 was voor het eerst de diagnose kanker gekregen. Ondertussen heb ik welgeteld drie keer een darmtumor gehad. De tweede keer in 2016 met dusdanige uitzaaiingen dat ik niet meer genezen kan worden. Sinds mei van dit jaar ben ik ook stomadrager.

Ondanks veel verdriet ben ik ook een heel blij mens, en er is een persoon die bijzonder veel liefde en blijdschap in mijn leven gebracht heeft – mijn verloofde. Voordat ik zeer onverwachts in mei weer de operatiekamer in moest heeft hij mij op onze droomreis ten huwelijk gevraagd. Terwijl ik dit schrijf krijg ik er nog steeds kriebels van in mijn buik.

Ik heb dus iets heel moois om naartoe te leven. Op dit moment hopen wij dat mijn gezondheid stabiel genoeg blijft om in de zomer van 2019 te kunnen trouwen met een feest waar alle mensen bij zijn die ons op onze weg begeleiden. 

En hiervoor heb ik Stichting Bucketlist benaderd:

Door de kanker en de palliatieve, dus voortdurende behandeling, ben ik mijn baan kwijt geraakt. Dat betekent in mijn dagelijks leven dat mijn verloofde mij (ook financieel) moet ondersteunen. En ook voor onze bruiloft betekent dit dat we op de centen moeten letten, net voldoende uit besteed om zelf van de dag te kunnen genieten en de gastenlijst eerder korter dan langer maken.

Geheel onbezwaard voelen zoals de gemiddelde dertiger met een blik naar een toekomst en vele jaren samen, dat is mij en mijn verloofde niet gegund. Daarom wens ik ons een bijzondere dag, waarin wij onze liefde en het leven kunnen vieren, een toost uit kunnen brengen samen met alle mensen die in ons leven met de ziekte zo betrokken zijn en met wie wij graag een feest van de liefde zouden willen delen. Naast deze voornaamste wens wens ik voor mezelf dat ik voor deze bijzondere dag financieel niet zo veel op de mensen moet leunen die al zo vaak bijspringen.

Zouden jullie mij hierbij kunnen helpen?

Dat kan zowel door een financiële bijdrage, maar zeker ook in “natura” of bijzonder aanbod van jouw service:

“Capture the moment”

-       Ben jij de fotograaf die onze liefde en de herinneringen aan deze dag in beeld kan vangen?


 “Shine like a bride”

-       De rollercoaster genoemd kanker is een continu proces dat voor uitputting zorgt. Ben jij de kapper en make-up artiest die ervoor kan zorgen dat ik kan shinen zoals de “gewone” bruid?


"Liefde gaat door de maag"

-       Ben jij de chef of cateraar die ons en de mensen die zo veel voor ons betekenen kan verwennen met een luchtig diner?

-       Of ben jij de food artiest die kleine lekkernijtjes voor tijdens een borrel en tijdens het feest voor de dansende (schoon)ouders, familie en vrienden kan verzorgen?

-       Geniet jij van de “hmmmsss” en “aahhh” als mensen de door jou gebakken zoetigheden proeven en is een verwennerij voor een bruiloft voor jou de kers op de taart?

"Network works"

-       Ben jij de netwerker die op een charmante manier ervoor kan zorgen dat de beheerder van een mooie locatie in Nijmegen over zijn hart strijkt en voor een glimlach een bijzonder aanbod kan doen voor de mooiste dag van ons leven?

Laat het ons dan weten….

Ik wil doneren Mijn bucketlist

0
Benodigd
0
Gedoneerd
0
Resterend
0
Donaties

Mijn Bucketlist

 

Trouwen met haar liefde

 

Reactie's

Er zijn nog geen reactie's geplaatst

Plaats een reactie