Wensen

Lotte

Lotte is nog maar 30 jaar oud als bij haar uitgezaaide baarmoederhalskanker wordt geconstateerd. Nu heeft zij als wens met met haar dochtertjes en haar man in het huwelijk te treden om vervolgens met vrienden en familie de liefde te vieren. Help jij ons mee deze wens te vervullen?

Lees meer
Vrouw van 29

Mijn wens is om nog een tijdje als gelukkig getrouwde vrouw te mogen leven, In augustus ben ik 29 jaar oud geworden. Sinds twee jaar ben ik ongeneeslijk ziek. Door een gendefect heb ik toen ik 16 was voor het eerst de diagnose kanker gekregen. Ondertussen heb ik welgeteld drie keer een darmtumor gehad. De tweede keer in 2016 met dusdanige uitzaaiingen dat ik niet meer genezen kan worden.

Lees meer
Jonge vrouw van 30

september 1987 - september 2018

Lees meer
Michiel Serné

Een sportieve en sociale jongen die midden in het leven stond. Druk met voetbal, vrienden en een gave duale studie. Zoon, broertje, beste vriend en kennis van het bestuur.

Lees meer
Sander Veldman

Mijn grote passie is vissen en heb één grote wens en deze is; één keer vissen in Noorwegen. Mijn grote wens op mijn persoonlijke bucketlist.

Lees meer
Jouw wens hier?

Ben of ken jij iemand die een laatste wens heeft? Wij kunnen je helpen! Wij helpen terminaal zieke jongeren bij het realiseren van hun Bucketlist.

Aanmelden