Ontstaan Stichting Bucketlist

Eind 2014 is het idee voor Stichting Bucketlist ontstaan. Het doel was het opzetten van een crowdfunding voor Michiel Serné om hem daarmee zoveel mogelijk te helpen onderdelen van zijn bucketlist te realiseren

Het idee voor de stichting is gekomen vlak na de uitslag met slecht nieuws, dat de kanker was teruggekeerd. Allereerst was het idee verteld aan zijn ouders en zijn broer en zij waren direct enthousiast. Zijn broer heeft zich direct bij de stichting gevoegd en samen is met Marjolein Veenstra van start gegaan door te gaan bellen met allerlei instanties om informatie te verkrijgen wat er nodig is voor het starten van een stichting.

Februari 2015 zijn de werkzaamheden stilgelegd wegens de snelle verslechtering van Michiels situatie. Na een intense periode van veel zorgen en verzorgen is Michiel september 2015 komen te overlijden. Gelukkig heeft Michiel door zijn positieve instelling en een grote kring van familie en vrienden een hoop leuke dingen kunnen doen. Ook na zijn overlijden zijn ze hiermee doorgegaan en hebben dit in april kunnen afsluiten door zijn as te verstrooien via heliumballonnen van Hemelvlucht.

Nu iedereen het gewone leven aardig weer aan de gang heeft bleven we geïnspireerd  om iets met het concept van de stichting te gaan doen. Na een kort overleg was de kogel door de kerk. Ondertussen zijn we op 27 juli 2016 op Michiel zijn ‘verjaardag’ officieel opgericht en krijgt de stichting steeds meer vorm.

Geïnspireerd om ons te helpen?

 

Ik wil doneren!Ik wil vrijwilliger worden!Ik kom in actie!