Mountain Network Arnhem

Mountain network bloeit op door de klim- en bergsport. Natuurlijk omdat het leuk en uitdagend is, maar vooral omdat ze zich thuis voelen in de vrije en sociale cultuur, uitgedaagd om verder en hoger te gaan en trots om wie ze zijn en wat ze doen. Ze voelen het positieve effect in alle aspecten van het leven. Klimmen is een levensanker - het geeft het team van Mountain Network vertrouwen in zichzelf. Dat gunnen ze de hele wereld.

Mountain Network Arnhem heeft besloten sponsor te worden van Stichting Bucketlist.
De organisatie wil de stichting steunen door te helpen bij waar kan met betrekking tot de klimsport. Ben jij terminaal ziek? Heb jij een bucketlist, en denk je dat wij jou kunnen helpen? Laat het ons weten!

Ook sponsor worden? Klik hier!