Factuur op Maat

Als leverancier van goederen of diensten is uw laatste stap in een zakelijke levering de factuur opstellen en versturen. Dat doet u het liefst zo eenvoudig en makkelijk mogelijk, zonder elke maand te hoeven betalen voor een (te) duur abonnement van een standaard administratiepakket. Factuur op maat is u daarbij graag van dienst.

Soms moet u verschillende BTW-tarieven toepassen of wilt u korting geven. Daarnaast moet de factuur aan een aantal wettelijke eisen voldoen, duidelijk zijn (geen zoekplaatje voor de ontvanger) en meerwaarde van uw levering nog eens benoemen. Kortom: genoeg onderwerpen die uw aandacht vragen.

De maatwerk­software van Factuur op maat is de oplossing voor u! U hoeft niet meer te ‘knippen en plakken’ of gegevens over te typen en volgnummers op te zoeken. Het gebeurt allemaal automatisch met het programma.

U maakt wellicht een nieuwe factuur door wijzigingen aan te brengen in een bestaande factuur. Dit heeft het risico, dat u makkelijk dingen over het hoofd ziet, zoals het factuurnummer, de datum, een correcte omschrijving, enz.

Daarom levert Factuur op maat maatwerksoftware, waarmee u als ondernemer met een paar klikken een factuur volgens uw huisstijl maakt, die zowel voldoet aan alle wettelijke eisen als uw persoonlijke wensen, op een manier die het beste bij u past! En dat zonder abonnement!

De gegevens worden éénmaal ingevoerd en oneindig vaak hergebruikt. Door de prijs aan een product en een tarief aan een dienst te koppelen, hoeft u die niet apart in te vullen, maar verwerkt het programma die automatisch in de factuur. Ook houdt het programma onder andere bij hoeveel facturen gemaakt zijn, welke facturen nog niet betaald zijn, het totaalbedrag van uitgeschreven facturen en de af te dragen BTW.

Factuur op maat levert een boekhoudpakket op maat, waarmee u op heel eenvoudige manier uw facturen maakt.

Met een op uw persoonlijke wensen en behoeften afgestemd calculatie­programma stelt u met een paar muis­klikken een offerte of factuur op. Tevens professionaliseert u de uitstraling van uw correspondentie en houdt u meer overzicht.

Kortom, met de maatwerk­software van Factuur op maat houdt u meer tijd over voor uw eigen bedrijf!