Truffelactie Rotaract Club Veenendaal

€1500,- voor stichting Bucketlist!

In het najaar van 2016 heeft Rotaract Club Veenendaal zich ingezet voor verschillende goede doelen, waaronder stichting Bucketlist!
Aan de hand van de verkoop van chocolade truffels is het hen gelukt een heel mooi bedrag op te halen!
Het heeft zelfs de krant gehaald:

"Met gelukkige gezichten ontvingen vertegenwoordigers van de Voedselbank Veenendaal en Stichting Bucketlist afgelopen woensdag beiden een cheque van € 1.500,- van Rotaract Veenendaal.

De afgelopen maanden hebben de 16 leden van Rotaract Veenendaal de handen uit de mouwen gestoken om geld in te zamelen voor deze twee goede doelen. Door middel van de verkoop van ruim 10.000 slagroomtruffels werd maar liefst 3000 euro ingezameld. Om een dergelijke hoeveelheid truffels te kunnen produceren sponsorden Enerpro en De Maes Catering in natura door respectievelijk een pand en gasbranders beschikbaar te stellen.

Het opgehaalde bedrag werd gelijkwaardig verdeeld over de twee doelen; Voedselbank Veenendaal, die inmiddels ruim 180 huishoudens ondersteunt met hun voedselpakketten en Stichting Bucketlist. Deze nieuwe stichting uit Rhenen is in oprichting en heeft tot doel om de laatste wensen uit te laten komen van terminaal-zieke jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Met deze bijdrage van Rotaract kan Bucketlist definitief van start met haar activiteiten.

Rotaract Club Veenendaal heeft 16 leden van 17 tot 35 jaar uit Veenendaal en omgeving. Zij verleggen graag hun grenzen en organiseren diverse acties om goede doelen te ondersteunen. Jongeren die ook een steentje willen bijdragen aan de maatschappij en hun leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen, zijn van harte welkom om een vergadering bij te wonen. Zie voor meer informatie facebook.com/RACveenendaal."

Stichting Bucketlist is de Rotaract Club Veenendaal en alle leden heel erg dankbaar voor de inzet voor onze stichting.