Annouk van Barneveld

Parken bezoeken in Orlando, Amerika

Een reis naar Florida, iets wat ik heel graag wilde doen.
Daarbij was Disney World een onderdeel dat niet mocht ontbreken.Ik wist dat Michiel een bucketlist had, maar wat ik niet wist is dat daar een reis naar Disney in Orlando Florida ook bij stond. Toen ik vertelde over mijn reis naar Florida kreeg ik de vraag of ik Michiel daar zou willen uitstrooien. Ik vind het bijzonder dat ik dit voor Michiel en zijn familie heb kunnen doen.

Ik ben naar twee van de vier Disney parken geweest, Magic kingdom en Epcot.Michiel is uitgestrooid in beide parken. Het kasteel in Magic kingdom is wel het meest bekende van de Disney parken. De keuze om Michiel hier uit te strooien was dan ook snel gemaakt. Michiel is uitgestrooid in de prachtige tuin wat rondom het kasteel ligt.

In “project tomorrow” in het park Epcot maak je een reis van het verleden naar de toekomst. Een reis die Michiel zelf ook had willen maken, maar helaas niet meer heeft kunnen doen. Op deze regenachtige middag heb ik Michiel uitgestrooid bij de fontein, op deze manier is toch een deel van hem in het park van de toekomst.

Groetjes,

Annouk

 
Fontein bij Project Tomorrow

Er zijn nog geen reactie's geplaatst

Plaats een reactie